Alleen een borstvergroting of ook een buikwand correctie?

zwnager mommy makeoverU bent net bevallen van een mooi kindje. Misschien wel van een tweeling zelfs. Het is dan ook niet zo eenvoudig om het leven weer op te pakken. Uw borsten zijn slap, en uw buik hangt. Sexy voelt u zich al helemaal niet. In sommige gevallen kan een borstvergroting helpen om u weer sexy te voelen. Maar in het geval dat ook uw buik totaal is uitgerekt, is het mogelijk  dit niet voldoende is. Er is een speciale chirurgische ingreep beschikbaar voor mensen zoals u. Mensen die net zijn bevallen, en waarvan het lichaam totaal anders is geworden. Dit is een mommy makeover ingreep.

Mommy makeover niet goedkoop

We vertellen u alvast dat de mommy makeover kosten best flink zijn. Maar het is ook een intensieve ingreep, laat dat duidelijk zijn. U krijgt een complete buikwand correctie, wat ervoor zorgt dat uw buik weer helemaal plat wordt. De chirurgen hebben hier veel ervaring mee, en u zult amper zien dat u ooit zwanger geweest bent. Veel vrouwen zij dolgelukkig na de ingreep, en voelen zich weer sexy. Want natuurlijk is een tweeling krijgen heel erg leuk, maar u blijft natuurlijk een vrouw en uw lichaam moet wel sexy blijven. Al is het alleen al voor de vader van uw kinderen..

Borstvergroting

Naast de buikwandcorrectie wordt er ook een borstcorrectie, of eventueel een vergroting gedaan tijdens de ingreep. Met borstvergroting Rotterdam is dit zeer goed te doen. Voor veel vrouwen is de vergroting van de borsten erg prettig, dit is dat extra stukje waardoor ze zich veel beter gaan voelen. Want na de zwangerschap zijn de borsten vaak ook gaan hangen, of de tepels zijn lelijk geworden.

0 Responses to “Alleen een borstvergroting of ook een buikwand correctie?”


Comments are currently closed.